möwens bulldogs

 

taustaa

Ensimmäisen bulldogin hankimme vuonna 1990. Ensimmäinen Möwens pentue syntyi vuonna 1994. Kasvatustyömme on pienimuotoista ja tapahtuu kotioloissa.

Bulldoggi edustaa meille ennenkaikkea upeaa, ylvästä, historiallista rotua! Pyrkimyksemme on kasvattaa laadukkaita, terverakenteisia ja rotumääritelmän mukaisia bulldoggeja sillä realiteetilla mikä rodussa vallitsee.

Haluamme vaalia kokonaisuutta ja vitaalisuutta, elinvoimaa. Olemme oppineet sen että kaikkeen pitää varautua, yllätyksiä tulee aina.

Erityisen sydäntä lähellä meillä on bulldogin lisääntyminen, erityisesti haluamme vaalia jatkossakin vahvoja emänvietin omaavia linjoja ja itsesynnyttävyyttä.

Yhdistelmän tulee olla aina sellainen, että ottaisimme myös siitä itsellemme pennun. Käytännössä miltei jokaisesta pentueesta olemme itsellemme jättäneet kotiin tai yhteisomistukseen pennun, yhden ja usein myös useamman pennun.

 - VUOLASVIRTA PALKINTO 2007
 - SUKOKA ry.n kasvattajapalkinto

Kotimme on Suomen Kennelliiton kennelneuvojan tarkistama; tiloissamme, koirien hoidossa ja kunnossa ei ole ollut mitään huomautettavaa.

Olemme suorittaneet kasvattajan perus- ja jatkokurssit.

Vuoden 2011 & 2012 & 2013 & 2014 & 2016  Suomalainen kasvattaja (Seby ry.)
Vuoden 2013 & 2016 kasvattaja (SaKoka ry. - Salpausselän koirankasvattajat)

 

bulldoggi on upea kaveri, perhekoira
Kasvattajahaastattelumme vuodelta 2006
PDF tiedosto, joka avautuu uuteen ikkunaan.
Julkaistu RuttunaamaUutiset 4/06.

Linkki Kennelliiton tietokantaan Möwens kasvatteihin